vrijdag 22 september 2023 – 20.00 uur
Camadou met ‘Les femmes et la chanson’ ⓘ
Carole Marie Doucet – zang
Dasha Beltiukova – fluit
Hans van Gelderen – gitaar

Chansons door vrouwen en voor vrouwen van o.a. Barbara, Françoise Hardy, Edith Piaf, Joséphine Baker, Carla Bruni, Juliette Gréco, Brigitte Bardot, Isabelle Boulay, Clémence Desrochers en eigen werk

Op vrijdag 22 september om 20.00 uur zal de chansonnière Carole Doucet, samen met haar voortreffelijke begeleiding van fluitiste Dasha Beltiukova en gitarist Hans van Gelderen het programma ‘Les femmes et la chanson’ op de planken van ‘t Mosterdzaadje neerzetten.

Het trio werkt al 12 jaar samen en elk seizoen weer brengt Camadou vol hartstocht en passie de mooiste chansons. Jarenlang al zwaaien we in ’t Mosterdzaadje met Camadou de zomer uit om in gepaste sfeer de herfst in te gaan. Tijd om je onder te dompelen in Franse sferen. Het wordt weer een gevarieerd programma waar humor en nostalgie van af spatten.

Dit jaar met de nadruk op vrouwen. Chansons door vrouwen en voor vrouwen. Er komen dus veel vrouwelijke chansonnières aan bod, bij voorbeeld Barbara, Françoise Hardy, Edith Piaf, Joséphine Baker, Carla Bruni, Juliette Gréco, Brigitte Bardot, Isabelle Boulay, Clémence Desrochers, eigen werk en meer. En over de inhoud weet Carole altijd wel weer een goed verhaal te vertellen.