Directiesecretaris, Kröller-Müller Museum – Wanda Vermeulen
Het Kröller-Müller Museum was zeer enthousiast over het optreden van Camadou. We hadden jullie gevraagd omdat we graag een concert wilden organiseren in Franse sfeer, naar aanleiding van onze tentoonstelling Seurat. Meester van het pointillisme. Wat een prachtig optreden hebben jullie verzorgd! Heel zuiver, sfeervol en ingetogen, én een geweldige interactie met het publiek. We kregen veel complimenten voor jullie muzikale bijdrage. Nogmaals veel dank en wie weet tot ziens!

ICM Opleidingen – Marleen du Clou
Lieve Carole,Wat heb ik van jouw optreden genoten! Wat heb jij mij een onvergetelijke ervaring gegeven op zaterdag 16 augustus in de beeldentuin van Kröller-Müller. Ik heb je al vaker horen zingen en ik ken jouw passie voor muziek en schone  kunst, maar wat jij ons hebt laten zien en horen deze avond, overtrof mijn  stoutste verwachtingen. En ik merkte dat ik niet de enige was die aan jouw lippen hing. De ca. 200 mensen om me heen leken ook in vervoering gebracht. Je kon een speld horen vallen, zo stil en sereen was het. Jouw stem klonk dan ook als een nachtegaal, waar niemand een noot van wilde missen. Je vertelde verhalen met je stem; op het ene moment zwoel, uitnodigend, dan melancholiek en treurig om ons vervolgens mee te nemen in vrolijkheid, liefde en passie. Samen met de mooie fluitiste en de fantastische gitarist maakte jij het optreden tot een beeldschoon en prachtig gebeuren. Jij speelt met het publiek, voelt je vrij en je bent ook nog eens een prachtige vrouw om naar te kijken.Nogmaals lieve Carole, dank je wel voor dit prachtige moment.

Stichting Culturele Cirkel, Heemskerk  – Chris Jobs
Camadou wist het publiek vanaf het eerste moment voor zich te winnen, en recht in het hart te raken.

’t Mosterdzaadje, Santpoort – Paula Blom
Een concert waarbij je echt kippenvel krijgt, het lijkt alsof muziek en mens in elkaar schuiven.

Unicum – Henk-Jan Ven
Deze bijeenkomst bevatte een adembenemend mini-concert van Camadou. La chanson des vieux amants achter haar gitaar. Het was meteen muisstil en toen volgde spontaan een staande ovatie. En dit om half acht ‘ochtends!

Secure Advance – Rob de Goede
Camadou recht uit het hart en recht in het hart!!! Stolp vierde zijn 75 jarig jubileum en het feest werd opgeluisterd door de prachtige chansons van Camadou, een echte aanrader!

Human Capital – Juul Barendsen
Vrijdagavond 24 januari jl. hadden we een Nieuwjaars galadiner met een groep ondernemers van de Amsterdamsche Ondernemers Sociëteit. _Voor deze Sociëteit is het Nieuwjaarsdiner één van de hoogtepunten van het jaar. Deze avond is een grandioos succes geworden door de prachtige muzikale omlijsting van Carole. Warme chansons, feestelijke,vrolijke en weemoedige sfeer  zoals we die kennen van Café de Paris-muziek én ook af en toe jazzy . Grote namen uit de Franse muziekcultuur komen voorbij, Jacques Brel, Edith Piaff. Op een prachtige wijze vertolkt door Carole, Camadou! De levenslustige, goedbespraakte ondernemers vielen regelmatig stil, geraakt door de mooie, herkenbare en intieme sfeer. Houd u van accordeon, piano of een combo met fluit, klarinet, saxofoon, gitaar en contrabas? Geef een persoonlijke noot op maat avec un accent Francais. Ook een prachtig cadeau voor jullie relaties om Camadou aan te bevelen.

Docent & dirigent- Hans TimmerLes Autres, de nieuwe CD van Camadou, is een presentatie van hoog kaliber geworden. Een waardevolle combinatie van beroemde chansons van illustere voorgangers. Van een klassieker van Joséphine Baker uit 1931 tot Pink Martini (2004). Maar ook de minder bekende Barbara (1962) en Clemence Desrochers met het lieve “Le doux vent d’été” (1983) komen aan bod. De warme stem van Camadou bevat een natuurlijke élégance die ze zeer subtiel in haar repertoire verwerkt. Het professionele begeleidingscombo, vier virtuoze instrumentalisten, geven Camadou de vleugels om haar muzikale hart te openen.