Omdat ik al jaren met de oer-Zaankanters Hans van Gelderen en Fred Snel samenwerk, wordt mij vaak gevraagd ook eens in de Zaanstreek op te komen treden.

Eindelijk is het dan zover en we pakken uit met:

Franse chansons, eigen composities, jazz, bossa-nova, poëzie op muziek van Chopin plus een exotisch intermezzo van dans en fluit. En voor deze ene keer laat Dolly Bellefleur haar robes in de kast en treedt zij op als Ruud Douma

Omringd door mijn Zaanse helden en mijn minstens zo dierbare artiestenvrienden uit Canada, Belarus, Japan, Santpoort-Noord en uit de rest van Nederland, wordt dit voor mij èn hopelijk voor iedereen een heerlijk feest.

      Bienvenue! 

Locatie: Fluxus Muziekschool, Westzijde 148, Zaandam

Datum: 2 april 2023

Aanvang: 15:00 zaal open om 14:30

Tickets: 20 euro  –  t/m 18 jaar 10 euro,    klik hier

  

of verkrijgbaar aan de zaal