De show ging wel door! Midas Dekkers was hersteld. Franse Chanson met Camadou in Culturele Raad Zaanstad tijdens een avond met Midas Dekkers. Het werd een boeiende avond waar Camadou de sfeer van de Café de Paris bracht met accordeonist Henny Langeveld. Henny Langeveld heeft ook het publiek op een musette getrakteerd. De avond met Midas Dekkers was zeer geslaagd!

 

 

 UITVERKOCHT! SOLD OUT! COMPLET!

Henny Langeveld

Wat een plezier om met deze virtuoos te werken.Toen hij 7 jaar oud was begon Langeveld accordeon te studeren. Een jaar later werd hij Nederlands kampioen, een titel die hij gedurende zeven achtereenvolgende jaren behaalde, eerst bij de amateurs en later bij de beroepsaccordeonisten.
Langeveld studeerde piano en muziekleer aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.
Hij is thuis in bijna alle muziekstijlen, zowel klassiek als populair, en was een veelgevraagd muzikant en arrangeur/componist.
Gedurende 25 jaar was hij eerste accordeonist en arrangeur bij het orkest van Malando. Hij heeft een eigen tango-ensemble opgericht onder de naam Ensemble Bailante.
Langeveld was ook een aantal jaren pianist bij het Cocktail Trio. In eerste instantie tijdelijk, als vervanger van de ernstig ziek geworden Ad van der Gein. Toen Van der Gein in 1982 definitief niet terugkeerde werd Langeveld de vaste pianist van het trio.

Album

Enkele jaren geleden ontmoette ik Henny Langeveld voor het eerst en hoorde dat hij als enige Nederlandse accordeonist ooit de coupe Mondial gewonnen had. Nu heb ik altijd al een cd willen maken met de grote klassieke chansons en dan uitsluitend begeleid door een accordeon. Ik heb dat Henny voorgesteld, hij was enthousiast, we zijn de studio ingegaan, hebben veel plezier gehad tijdens de opnames, zoals ook l altijd bij optredens, en het  album ” Je joue Je chante” is het resultaat. De cd is te koop tijdens optredens en op iTunes, CDbaby, inmiddels ook te horen op Spotify