Camadou concert

Camadou, Dasha Beltiukova, Hans van Gelderen

’t Mosterdzaadje Santpoort-Noord, 18-09-202

Jaarlijks is Camadou in ’t Mosterdzaadje.  Een terugkerend muziek www.camadou.nl/franse-chansons/feest waarin het Franse Chanson centraal staat. Op vrijdag 18 september om 20.00 uur is ze te gast met het programma ” Voyage en september’ in ’t Mosterdzaadje .

Zo gaan we dit jaar samen de zomer uitzwaaien en de nostalgie van de herfst proeven. Met mooie chansons om weg te dromen, en af en toe sfeervolle instrumentale muziek. Zo zult U van een fluitduet van Delibes genieten. En  Hans van Gelderen zal een gitaar compositie uit eigen hand voordragen. Omdat Camadou heeft weer net een andere wending aan dit jaar programma gegeven. Met de herkenbare Franse klanken en nieuwe verrassende elementen . En er ontbreekt natuurlijk niet de betoverend fluitspel van Dasha Beltiukova .

Carole Marie Doucet, is Canadese van geboorte maar al erg lang woonachtig in Nederland. Zij weet subliem de sfeer van het Franstalige lied neer te zetten. Met haar zijn de top fluitiste Dasha Beltiukova. En met de klassiek geschoolde maar in alle genres thuis, gitarist Hans van Gelderen.

 

Locatie: t Mosterdzaadje, Kerkweg 29, Santpoort-Noord
Aanvang: 20:00 uur
Kosten: 10 euro en reserveer via mailto: penningmeester@mosterdzaadje.nl