Camadou en Ed Idema in duo

Camadou en Ed Idema bij de Zocherlounge

Benefiet Concert Camadou in Zocherlounge 7-2-2020

Welkom op de Benefiet Concert Camadou in Zocherlounge  7-2-2020. Het geld gaat voor de kinderen van Darsilami in Gambia. Stichting Darsilami gebruikt alleen giften en geen subsidies

Tijdens het concert van Camadou zal ook de oprichter van stichting Darsilami aan het woord komen.

Voor volledig informatie klik hier

 

Locatie: Zocherlounge, Zocherlaan 1, Bloemendaal
Aanvang: 7-02-2020, 20:15 uur  Inloop 20:00 uur
Kaarten: hier bestellen

Camadou voor Stichting Darsilami

De bedoeling is om kleinschalige projecten te ondersteunen waarbij de steun direct ten goede komt aan de plaatselijke bevolking. Willemien gaat twee keer per jaar voor een paar maanden naar Darsilami. Tabo heeft een belangrijk aandeel in de ontwikkeling van het dorp. Zijn grootvader heeft het dorp gesticht. Nu is Tabo dorpshoofd. Hij is betrokken bij de ondersteuning van tal van ecologische en sociale projecten. De stichting werkt zonder winstoogmerk. Het ondersteuningsproject Darsilami gaat op een verantwoorde en efficiënte manier om met de giften die zij ontvangt. Camadou draagt graag, samen met rotary club Bloemendaal-Caprera, aan het project.

Camadou werkt mee aan het goede doel

Het concert is georganiseerd door de Zocherlounge en de rotary club Bloemendaal-Caprera  in het kader van Home Sessions. Het geld komt ten gunste van  de kinderen van Darsilami . De stichting werkt zonder winstoogmerk. Het ondersteuningsproject Darsilami gaat op een verantwoorde en efficiënte manier om met de giften die zij ontvangt. En zo werkt Camadou mee aan het goede doel.

Camadou in de  Zocherlounge

Aan de rand van de duinen, gelegen in Park Brederode staat het gerestaureerde monumentale kerkgebouw uit 1852 van het voormalig Provinciaal Ziekenhuis Bloemendaal. Hierin is de Zocherlounge gevestigd, de perfecte locatie voor ontvangst, conferentie, presentatie of diner. Samen met rotaryclub Bloemendaal-Caprera werkt Camadou aan de benefiet concert voor Darsilami.

Camadou met Ed Idema

Ed Idema is Nederlander en een getalenteerde en veelzijdige muzikant met jaren ervaring. Met zijn piano, gitaar en zang is hij thuis in gevarieerde genres en treedt op in verschillende zettingen. 

Vorig jaar kwam Camadou Ed Idema tegen. Hun nieuw muzikaal avontuur is gemoedelijk en zeker ook veelzijdig. Ze zingen solo, of samen voeren ze uit duetten en gevoelige Franse, Frans-Nederlandse, Nederlandse en Engelse liederen. Af en toe duiken ze in instrumentale muziek. Camadou voegt hier de klanken van haar dwarsfluit toe. Hun samenwerking is er een van plezier en ontdekken. Laat je meevoeren door hun verhalen, zang, spel en liefde voor pure muziek.