Camadou is uitgenodigd door Vocal Tour in Castricum, om  mee te werken aan een concert. Het concert wordt een combinatie van een uitvoering van het koor en Franse chansons door Camadou, zang, en Hans van Gelderen, gitaar. Het  koor zal in het bijzonder Camadou begeleiden voor een paar chansons. Een is een prachtig Frans-Canadees lied, al eeuwen iconisch geworden voor het volk uit Quebec. De andere is een werk van Camadou zelf: “La promesse” , ooit gecomponeerd voor een trouwerij en uitgevoerd in de Amstel hotel bij de plechtigheid.  La promesse is te horen op spotify en op iTunes. Het is het enige chanson van Camadou met een orkestrale versie. Het wordt een bijzonder en uniek concert!

Locatie:       Theaterzaal Koningsduin in Geesterhage, Geesterduinweg 3, Castricum
Aanvang:     20:00 uur
Voor  info:   http://vocaltour.nl

Vocal Tour

Vocal Tour is een enthousiast koor uit Castricum ontstaan uit het samengaan van Tourdion en Vocal Choice in augustus 2014.
Het koor bestaat uit ongeveer 55 personen en zingt onder de enthousiaste leiding van dirigent Paul Hanrath.  De pianiste Yuliya Ponomaryova verzorgt de begeleiding.
Het repertoire is zeer afwisselend en varieert van 60% licht klassiek tot 40% volksmuziek en musical.
Regelmatig zijn er optredens.
Ieder jaar verzorgen zij een concert. Een keer  in de  twee jaar is dat een themaconcert.

Dirigent

Vocal Tour staat onder leiding van Paul Hanrath (1961). Met het dirigeren kan Paul zijn passie voor muziek kwijt. Paul vindt goede harmonie zowel in de muziek als ook in de groep een belangrijke basis voor een goed gevoel bij het muziek maken. Verbinding tussen de koorleden stimuleert een goede samenklank. Een goede samenklank stimuleert weer de verbinding tussen de musici onderling en met het publiek.

Begeleiding

Yuliya Ponomaryova is afkomstig uit Karaganda in Kazachstan.

Yuliya heeft haar eigen piano lespraktijk in Heemskerk en begeleidt diverse koren.
Sinds 2011 is zij de vaste pianiste van Vocal Choice en na de samenvoeging met het koor Tourdion ook van Vocal Tour.