Franse Chanson: Camadou zingt Franse chanson  tijdens een heerlijke Dîner Chantant, ter afsluiting van de Kunstweek Warmond, Zondag 12 november, 12-11-2017 in restaurant La Croûte in Warmond, tussen 18:00 uur en 21:00 uur; zij wordt begeleidt door gitarist Hans van Gelderen.

3 keer 20 minuten mini concerten vol mooie Franse chansons, tussen gerechten in. Bekende en iets minder bekende chansons passeren de revue.

Iedereen is welkom, en vol is vol. On-line reservering is niet meer mogelijk, wellicht zijn er nog tafels vrij telefonisch bespreekbaar.

Locatie:     La Croûte, Dorpsstraat 114, Warmond.
Aanvang:  18:00 uur
Kosten:      27,50 p.p.
Reserveer: 071-3411826 of

website: http://kunstweekwarmond.nl/?pagina=Diner+Chantant+met+Camadou

 Jacques Brel is een van haar meest geliefde Franse chansonnier en een grote inspiratiebron. Camadou zingt veel van Jacques Brel, onder andere: ‘Ne me quitte pas’, ‘Amsterdam’, ‘La chanson des vieux amants’, ‘Voir un ami pleurer’, ‘Les pieds dans le ruisseau’. ‘Les pieds dans le ruisseau’ is een van de eerste chansons van Brel, in de tijd van zijn eerste optredens waaronder de meer bekenden ‘Quand on a que l’ amour’. “Les pieds dans le ruisseau’  is een nostalgische chanson waar de man zit met zijn voeten in een beekje, peinzend over het leven, eenzaam, dromend van liefdesbrieven die voorbij drijven; uiteindelijk ziet hij zijn eigen reflectie in het water en wat ziet hij? Een idioot…. typisch Brel zoals we hem kennen, nostalgisch en ironisch tegelijkertijd.

Maar Camadou zingt ook o.a. Barbara, Aznavour, Gainsbourg, Piaf, Gréco, Bécaud, Salvador, Trenet, Joséphine Baker, Ferrat. Een zeer gevarieerde repertoire met verschillende stijlen en sferen.

Een reactie van eenkoor dirigent na een recentelijke optreden: “Met de mooie, warme stem van Camadou en het sublieme gitaarspel van Hans waan je je zo in Frankrijk. Er kwamen prachtige chansons voorbij van o.a. Jacques Brel, Jean Renoir en Edith Piaf. Wat voor mij er vooral uitsprong was de prachtige vertolking van “Ne me quitte pas” en “Les feuilles mortes”. Je wordt enorm geraakt door de manier waarop Camadou zingt en de verhalen vertelt.”