Camadou en Ed Idema concert

Camadou en Ed Idema concert

Camadou en Ed Idema in concert.

Vorig jaar kwam Carole Marie Doucet, bekend als Camadou de muzikant Ed Idema tegen. 

Camadou is Canadese van geboorte en is opgegroeid met de Franse chanson en de Canadese iconen Leonard Cohen en Joni Mitchell. Carole Marie is al erg lang woonachtig in Nederland en heeft 15 jaar in Bakkum gewoond en is bekend bij de Oude Keuken. Ze zingt, speelt gitaar en dwarsfluit. Tien jaar geleden begon ze serieus met optreden. Overwegend als vertolkster van het Franstalige lied en treedt sindsdien op in heel Nederland en af en toen in het buitenland. Camadou schrijft ook eigen chansons in het Frans en in het Engels.

Ed Idema is Nederlander en een getalenteerde muzikant met jaren ervaring. Met zijn piano, gitaar en zang is hij thuis in gevarieerde genres en treedt op in verschillende settings. 

Camadou en Ed gaan een nieuw muzikaal avontuur aan. Dit is gemoedelijk en zeker ook veelzijdig. Ze zingen solo of samen voeren ze duetten uit en gevoelige Franse, Frans-Nederlandse, Nederlandse en Engelse liederen. Af en toe duiken ze in instrumentale muziek.  Hun samenwerking is er één van plezier en ontdekken.

Muziek doet wat met de mens en daarover gaan Camadou en Ed Idema. Laat je meevoeren door hun verhalen, zang, spel en liefde voor pure muziek. Muziek om bij weg te dromen, muziek om bij op het puntje van je stoel te zitten, muziek die ontroert, verrast of troost.

Muziek laat weinig mensen koud. Het is steeds meer bekend dat het een invloed heeft op ons lichaam, brein en welzijn. Componisten weten heel goed welke muziek bij een bepaalde scene past, goede zang kan kippenvel geven, een viool kan tranen veroorzaken. Kortom, zonder muziek was het leven een stuk leger!

Locatie: de Oude Keuken, Oude parklaan 117, Castricum
Aanvang: zondag 10 november 15:00 uur
Kosten: hoedje is er wel…